BROEZ
Wil jij de bijtjes weer horen zoemen? Ga aan de slag met kruiden en bloemen 
 

Loonwerker/ tuinverzorger/hovenier/ landschapsonderhoud 

Professionele hulp voor jouw inzaaiproject!


We begrijpen dat niet iedereen de tijd, expertise of middelen heeft om hun eigen tuin in te zaaien, en dat is volkomen begrijpelijk. Daarom willen we je laten weten dat er praktische oplossingen zijn!

Hoveniers voor tuinen: Als je een bescheiden tuin hebt en wat extra zorg nodig hebt, kunnen lokale hoveniers je helpen. Ze hebben de kennis en ervaring om jouw buitenruimte te transformeren zonder gedoe. ‘Tegels eruit, groen erin!’

Loonwerkers voor grotere stukken land: Als je een groter stuk moet aanpakken, zoals weilanden of landbouwgrond, zijn loonwerkers de experts die je nodig hebt. Ze beschikken over de juiste machines en kennis om dit efficiënt te doen.

Waarom kiezen voor professionele hulp?
- Ze besparen je tijd en energie.
- Ze bieden praktische begeleiding en onderhoud.
- Ze kunnen jouw tuin of landbouwproject snel van de grond krijgen.

Neem gewoon contact op met lokale hoveniers of loonwerkers om je wensen te bespreken. Ze begrijpen dat niet iedereen groene vingers heeft, en ze zijn er om te helpen. Samen kunnen jullie jouw stuk grond in iets prachtigs veranderen, zonder gedoe.

Laat jouw groene project een realiteit worden met wat professionele, lokale ondersteuning. 
Groenprofessionals uitgelicht! 

Landschapsonderhoud: Een ervaren partij in de aanleg van bloemenstroken is JV Landschapsonderhoud. Zijn machines zijn uitgerust voor 1 meter brede stroken. Erg geschikt voor tuinen, parken en smalle paden. 


Loonwerker:  Werktuig- en Bouwdienst Denekamp heeft passende machines en werktuigen voor de grondbewerking en het inzaaien van bloem- en kruidenrijke akkerranden en het achteraf afmaaien.  
 
E-mailen
Instagram